Søg i denne blog

mandag den 13. juni 2011

What I ate this Monday.


Min familie siger altid, at jeg tænker på mad fra jeg står op til jeg går i seng. Det passer egentlig meget godt.
Jeg elsker mad! Jeg elsker både, at lave den, og at spise den, men jeg hader, at ryde op efter den ;-).
Dette er maden jeg lavede og spiste 2. pinsedag.
Tak fordi du har givet os denne dejlige fridag Gud!

Håber at i alle har haft en fantastisk pinseferie!


My family always say, that i'm thinking about food from I wake up and until I go to sleep. That is actually right.
I love food! I both like to make, and to eat it, but I don't like to clean up after it ;-).
This is the food i made and ate 2. Whitsun day.
Thanks for giving us this great holiday God!

I hope that all of you have had some amazing Whitsun holidays!


Morgenmad:
Græsk yogurt med müsli og friske hinbær.
Grøn rabarber the fra Perchs thehandel.
Et stykke ristet brød fra Emerys.

Breakfast:
greece yogurt with muesli and fresh rasberry.
Green rhubarb tea from Perchs thehandel.
One slice of roasted bread from Emerys.

Mellemmåltid:
Hindbær, bananer, jordbær, lime og lidt nutella :-P

Snack between meals:
Rasberries, bananas, strawberries, lime and a little bit of nutella :-P

Frokost:
Rugbrød med salatblade og spejlæg + kechup.
Avokado og tomat i skiver.

Lunch:
Rye bread with lettuce leaves and fried egg + kechup.
Avocado and tomato in slices. 


Aftensmad:
Burger med guacamole, tomater og halumiost.
Salat med tomater, æble, granatæble, lime og avokado-olie.

Dinner:
Burger with guacamole, tomatoes and halumi cheese.
Salad with tomatoes, apple, pomegranate, lime and avocado oil.


Bon appetit!

K.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du tager dig tid!
Thank you for taking your time!